in

Black Friday vagy Fekete péntek, mindegy: közeleg!

Hirdetés

Black Friday vagy Fekete péntek, mindegy: közeleg!

Magyarországon 2013 óta van Fekete péntek árakciós nap. Minden évben van valami baki. Először az Extréme digital szervezett ilyen akciót és ezzel beírta nevét a Feket péntek magyarországi történetébe. Az első problémák: szerverkapacitás hiánya, árukészlet hiány, az akció nem egy napra időzítése, kitolása, háromnapossá nyújtása stb.

Egy biztos: az országban működő kereskedések minden alkalommal alábecsülték a magyar vásárlóközönséget! Túl óvatosak voltak eddig, és nem bíztak meg a vásárlókban, minimális kockázatot vállaltak be! Vajon idén tanulnak-e ebből?

Hirdetés

Sajnos a vásárlók olyan következtetést vontak le, ami a kereskedelem rémálma: azt a következtetést vonták le tavaly, hogy sok esetben ez az egész fekete péntek, vagy black friday egy átverés!

Na, ebből tanultak-e a kereskedők az idén? Mindenesetre a november 24-e rendíthetetlenül közelít!

Az eMag az idén közel másfélszer több terméket kínál akciósan a vásárlóknak, az előző évhez képest. A látogatók a fekete pénteken több mint 600 ezer termék közül válogathatnak, és lesz olyan is, amely 70 százalékkal olcsóbban lesz elérhető. A cég közölte, hogy a legfrissebb látogatottsági adatai alapján, ami az elmúlt hat hónapot vizsgálta, az eMAG lett a vezető a webáruházak piacán, mivel több látogatást regisztráltak az oldalon, mint a második és a harmadik helyezettnél összesen.

Az Extreme Digital is elképesztő erőket mozgósít és így készül jövő péntekre. Hozzátették, a vásárlók itt is rengeteg akcióra és sokrétű kínálatra számíthatnak. Az Extreme Digital két héten belül szállítja ki a megrendelt termékeket, de aki a személyes átvételt választja, akár egy-öt nap alatt is hozzájuthat a vásárolt termékhez.

A Tesco 2017-ben harmadik alkalommal vesz részt az akcióban – közölte a multicég. A tavalyi évhez hasonlóan az ajánlatok nem egy napra koncentrálnak majd, hanem egész hétvégére. A hagyományos elektronikai termékek mellett számtalan egyéb akciókkal is készülnek.

Egyre több kis cég adja be a derekát és vesz részt a fekete pénteki akciókban. Némelyik csak azért kényszerül erre, mert a konkurensei már léptek. Kicsit jellemző ez a magyar felfogásra: van egy kimagaslóan, szinte ingyen lehetőség a kiugrásra, az adatbázis robbanásszerű megnövelésére. Ám mi kétségbeesetten várunk a sültgalambra.

 

kisvasút brutálisan jó áron

Kisvasút brutálisan olcsón a Praktikerben!

Praktiker Black Friday 2017

Praktiker Black Friday 2017