in , ,

Praktiker Black Friday november 29. Nagy durranás várható?

Hirdetés

Praktiker Black Friday november 29.

Valami nagy durranás várható a Praktiker házatáján a november 29-i Fekete pénteken!

Kérdéseinkre rejtélyesen, titokzatos mosollyal a következőket válaszolták:

Hirdetés

Több, mint 6000 termék kedvezményes áron, a készlet erejéig. A személyenkénti vásárolható mennyiség a szokásos mennyiségben limitált.

Az akcióban több, mint 6000 termékünk közül jelentős kedvezménnyel vásárolhat, az aktuális napi készlet erejéig. A webshopban feltüntetett árak a Black Friday-kedvezményt már tartalmazni fogják. A kedvezmény mértéke termékcsoportonként és termékenként eltérhet, illetve egyes termékcsoportokat nem érinti a kedvezmény. Annak érdekében, hogy a lehető legtöbben részesülhessenek az akciós termékekből, csak háztartásban vagy személyes használathoz szokásos mennyiségre vonatkozó megrendeléseket áll módunkban teljesíteni.

Párhuzamos áruházi és online értékesítés is lesz!

Ezek szerint érdemes lesz elautókázni a Praktikerbe Black Friday pénteken, azaz november 29-én!

Ingyenes házhoz szállítás online vásárlás esetén

A megrendelések kiszállítási dátumával és időpontjával kapcsolatos információkat e-mail-ben küldjük el a rendelésnél megadott elérhetőségekre. A Black Friday keretében online vásárolt (házhoz szállítható) termékeket 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen, 2 héten belül szállítjuk házhoz.

Ingyenes házhoz szállítás áruházainkban

A Black Friday napján vásárolt termékeket az áruház 30 kilométeres körzetében 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen szállítjuk házhoz, azonban a kiszállítás ideje a szokásostól hosszabb leh

Black Friday Tesco szórólap itt van, nyisd meg gyorsan!

Black Friday 70% a Jysk üzletekben a hétvégén!