in ,

Red Friday a Média Marktnál?

Hirdetés

Red Friday a Média Marktnál?

Azt hallani, hogy valami hihetetlen akciókkal várja vásárlóit a Média Markt! Hogy aztán csak az interneten akcióznak, vagy az üzletekben is, egyelőre nem találtunk információt!

Aki tud valamit, ossza meg velünk!

Hirdetés

A Red Friday szabályzatából:

Red friday a Média Martktnál!

A Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi u. 64, a magyarországi Media Markt Saturn cégcsoport leányvállalatainak képviseletében „Media Markt Red Friday” elnevezéssel kizárólag offline áruházakban érvényes promóciót hirdet.

Érvényes kizárólag 2016. november 4. napján a Media Markt offline áruházakban.

Online webáruházban történő megrendelés, vásárlás esetén nem érvényes.

A Promóció napján a Media Markt offline áruházakban nyitvatartási időben vásárló Résztvevők minden termék Promóció napján érvényes bruttó fogyasztói árából 10 % árengedményt kapnak. Az árengedmény a fogyasztói árból a pénztárnál történő fizetéskor kerül levonásra.  A Promóció valamennyi offline Media Markt áruházban KIZÁRÓLAG termék vásárlása esetén érvényes, szolgáltatások (így különösen, de nem kizárólagosan: G+, Okospont szolgáltatások, beüzemelés, házhozszállítás stb.), illetve Media Markt ajándékkártya vásárlásakor nem érvényes. Webáruházi vásárlás, megrendelés és áruházi átvét esetén nem érvényes.

További akár 9 % extra árengedményre (a termék Promóció napján érvényes bruttó fogyasztói árából kerül levonásra, nem a már 10 %-kal csökkentett fogyasztói árból) szerezhetnek jogosultságot azok a Résztvevők, akik 2016. november 4. napján 18.00 óra utáni vásárláskor egy vagy több piros ruhadarabot viselnek. A piros ruhadarabok viselésével elérhető extra árengedmény maximuma: 9 %. A 10 % árengedményen felül megszerezhető árengedményt az adott áruház eladója a piros ruhadarabok ellenőrzése….olvasd itt tovább kattints ide, mert fontos!

Mi mindenesetre péntek reggel ott leszünk a Média Markt piros fekete péntekén!

további információt remélem találsz itt:

Black Friday 2015 az Extreme Digital-nál

Black Friday november 20-án?

Extrém digital: fekete a honlap!