in

Redfriday a Mediában!

Hirdetés

Red Friday a Mediában!

A Média Markt áruházak 2016. november 4-én különleges napot, Red Friday napot tartanak!

Szabályzatból részletek: Fontos elolvasni, mert meglepődhetsz a helyszínen!

Érvényes kizárólag 2016. november 4. napján a Media Markt offline áruházakban.

Hirdetés

Online webáruházban történő megrendelés, vásárlás esetén nem érvényes.

A Promóció napján a Media Markt offline áruházakban nyitvatartási időben vásárló Résztvevők minden termék Promóció napján érvényes bruttó fogyasztói árából 10 % árengedményt kapnak. Az árengedmény a fogyasztói árból a pénztárnál történő fizetéskor kerül levonásra.  A Promóció valamennyi offline Media Markt áruházban KIZÁRÓLAG termék vásárlása esetén érvényes, szolgáltatások (így különösen, de nem kizárólagosan: G+, Okospont szolgáltatások, beüzemelés, házhozszállítás stb.), illetve Media Markt ajándékkártya vásárlásakor nem érvényes. Webáruházi vásárlás, megrendelés és áruházi átvét esetén nem érvényes.

További akár 9 % extra árengedményre (a termék Promóció napján érvényes bruttó fogyasztói árából kerül levonásra, nem a már 10 %-kal csökkentett fogyasztói árból) szerezhetnek jogosultságot azok a Résztvevők, akik 2016. november 4. napján 18.00 óra utáni vásárláskor egy vagy több piros ruhadarabot viselnek. A piros ruhadarabok viselésével elérhető extra árengedmény maximuma: 9 %. A 10 % árengedményen felül megszerezhető árengedményt az adott áruház eladója a piros ruhadarabok ellenőrzése és összesítése után bizonylatra írja ki a Résztvevő részére. Az extra árengedmény a bizonylat birtokában és az alapján kerül a vételárból levonásra a pénztárnál történő fizetéskor.

Fogyasztó által egyidejűleg viselt ruhadarabok száma (db) Árengedmény mértéke

(%)

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
7 7
8 8
9 vagy több 9

 

Az árengedményre jogosító ruhadarab(ok)nak az alábbi együttes feltételeknek kell megfelelnie:

  • A Résztvevő által viselt, ruházathoz tartozó ruhadarabnak (férfi és női fehérnemű, ékszerek, hajcsatt, hajgumi, szemüveg kizárva) legalább fele arányban pirosnak kell lennie függetlenül annak mintázatától. Kétség esetén az adott Media Markt áruház eladója jogosult eldönteni a Résztvevő által viselt ruhadarabról, hogy az megfelel-e a hivatkozott színtelítettségi kritériumnak. Az eladó döntésével szemben nincs helye jogorvoslatnak.
  • Csak olyan piros ruhadarab jogosít árengedményre, ami a többi viselt ruhadarab levétele nélkül szabad szemmel látható, megnézhető.
  • A páros ruhadarabok (így különösen, de nem kizárólagosan: cipő, egyéb lábbeli, zokni, harisnya, kesztyű stb.) a megszerezhető árengedmény szempontjából egy ruhadarabnak számítanak.

Fontos további feltételek:

  • Amennyiben a Résztvevő ugyanazon típusú ruhadarabból többet is visel (pl: két nadrág, két póló, két ing, két pulóver stb.), KIZÁRÓLAG csak egyik után jogosult az 1 % extra árengedményre.
  • A Promóció valamennyi offline Media Markt áruházban KIZÁRÓLAG termék vásárlása esetén érvényes, szolgáltatások (így különösen, de nem kizárólagosan: G+, Okospont szolgáltatások, beüzemelés, házhozszállítás stb.), illetve Media Markt ajándékkártya vásárlásakor nem érvényes.

10% engedmény egész nap!

10% kedvezmény mindenre!

Csak egy napig!

November 4-én!

Ez a nap nem fekete péntek, hanem piros!

Piros péntek? Ki hallott ilyet?

Én csak fekete péntekről hallottam, de most akkor mi van?

Mi van?

Piros péntek!

Mikor?

Hát november 4-én!

Hol?

Állítólag a Médiában?

Melyik csatornán?

A MÉDIAMarktban, te okos Tóbiás!

És TÍZ százalék engedménnyel egész nap!!!!

Ez a MÉDIAMARKT ajánlata november 4-én, egy napig, csak egyetlen egy napig!

November 4-én REDFRIDAY

redfriday
Red friday a Mediamarktban

Egy évvel ezelőtt már írtunk erről!

 

Auchan akciós játékkatalógus november-december

Black Friday 2016 Magyarország