in

Ross nem tud flörtölni – tv epizód

Hirdetés

Ross nem tud flörtölni – tv epizód

Rossnak nagy sikere van a Jó barátok című sorozatban a fenti című epizódban.

Ross nem tud flörtöni filmmel kapcsolatban Itt találhatod azokat a videókat amelyeket már valaki letöltött valamely oldalról a videa oldal segítségével és a videó címe tartalmazza: Jóbarátok 5×19 – Ross nem tud flörtölni. A videókat megnézheted vagy akár le is töltheted, a letöltés nagyon egyszerű, és a legtöbb készüléken működik.

Hirdetés

Best of Jóbarátok 2. rész

Jó barátok 7×22 Chandler napja

Minden Jó barátokkal kapcsolatos videók

 

Jóbarátok – 5. évad – 19. rész

Ross nem tud flörtölni

Amerikai vígjátéksorozat (1998)

Hat fiatal az ősöket hátrahagyva összebútorozik, hogy végre önálló, nagybetűs életet élhessen. Az együttlakásnak persze vannak előnyei és hátrányai is, de egy biztos, Rachel, Monica, Phoebe, Joseph, Chandler és Ross soha nem unatkoznak, velük minden elképzelhető és elképzelhetetlen megtörténik. A baráti társaság őrületes kalandokba keveredik a konyhában, a munkahelyen, a parkban, és bármely életszerű helyen, ahol érdemes megfordulni.

Rossnak nagyon megtetszik a csinos pizzafutár lány, de nem tudja, hogyan közeledhetne hozzá, így jobb híján egymás után rendeli a pizzákat. Joey izgatottan várja az estét, amikor azt a filmet mutatják a televízióban, amiben rövid szerepet kapott, és mindenkit odarendel a tévé elé, hogy együtt nézzék a nagy eseményt. Hamarosan kiderül azonban, hogy a jelenetet kivágták.

jeggyűrű

Vajna Tímea eljegyzése

Gödi Penny újra nyitva!