in

Vajna Tímea eljegyzése

Hirdetés

Vajna Tímea eljegyzése

Beleszeretni a legváratlanabb emberrel a legváratlanabb időpontban😁❤️ Nem gondoltam, hogy készen állok rá, de annyira jó voltál hozzám, és belesimultam ebbe és apránként azon kaptam magam, hogy bedőlök neked- olvasható Vajna Tímea instagragm profilján. de mindez angolul.

Santa Barbara egyik legelegánsabb tengerparti hoteljében élvezte luxusnyaralását Vajna Tímea és párja, amikor a férfi megkérte a kezét.

Hirdetés

„Fáj és mindig szeretni fogom Andyt. Örökké! De az élet nem állhat meg. Szeretnék újra boldog lenni és saját családot!” – nyilatkozta Timi azoknak a kommentelőknek, akik bírálták az eljegyzés miatt.

Hogy mennyibe került az eljegyzési gyűrű? Pontosan nem tudni, de gyönyörű és boldog Tímea nem is nyilatkozott erről.

Az eljegyző urat Zoltánnak hívják. Ismerte Andy Vajnát és annak baráti körébe tartozott. Állítólag közelebbi kapcsolatuk már egy évnél is több, és nem csak felhőtlen viszony volt közöttük, hanem

voltak veszekedések is. Mindenesetre a hír mégis felkavarta a Timi körüli állóvízet. Bár ez nem egészen helyes, hiszen rendre, szinte hónaponként ez a víz nem teljesen ülepszik le. Mindig van egy-egy olyan esemény, ami által a fiatal és szép özvegy a bulvár híreibe bekerül. 

Újra nyitva a gödi Penny!

Ross nem tud flörtölni – tv epizód