in

Brexit szavazás percről percre

Hirdetés

Brexit szavazás percről percre

A pénteki „reggeli” lesz az időpontja annak, amikor a brit választási bizottságnak nagy valószínűséggel rendelkezésére áll a referendum végeredménye. A várva várt eredményt érdekességképpen nem Londonban, hanem a manchesteri városházában hirdetik ki. 10 óra 30 perckor Brüsszelben Jean-Claud Juncker bizottsági, Donald Tusk tanácsi, Martin Schultz parlamenti elnök, valamint Mark Rutte holland miniszterelnök (aki rotációs alapon az EU tanácsának elnöki tisztjét tölti be) összeül, hogy megvitassa a referendum eredményeit.

 

Hirdetés

brexit szavazás

A következő hírek nyersfordításban olvashatók:

Június 23., csütörtök

 • A szavazzó fülkék nyitása:  08:00 között Anglia, Wales, Skócia, Észak-Írország (és Gibraltár), és közel 11:00.
 • Ezekben az órákban, a brit műsorszolgáltató és az online média, törvény korlátozza a közzétételt, illetve nyomtatni bármit, ami hatással lehet a szavazás kimenetelét. Akár lehetne alkalmazni a nem brit média kétséges.
 • Ellentétben az általános választásokat, melyek eredményei szerint mintegy 650 választókerületben nagyjából egyenlő nagyságú, a népszavazás gróf által kijelölt 382 „számolás területek” szerte az Egyesült Királyságban.
 • 23:00 a szavazás lezárása. Rendszerint egy általános választásokat, ez a pontos második, ahol a BBC kibocsátja a exit poll (emlékszik a sokk 2015-ben, amikor – helyesen – jósolta, hogy kifejezetten konzervatív győzelem, ellentmond minden korábbi közvélemény?). A BBC nem fut hivatalos exit poll, hivatkozva a korábbi hasonló adat extrapolálni feltételezéseken. ITV és a Sky megkísérelheti kitölteni az űrt, de az összes közvélemény-kutatás az elmúlt hónapokban mutatott Holtverseny belül vagy hibahatáron, a lehetséges katasztrofális tojás-on-arc hatalmas.

Péntek 24 június

 • Az Egyesült Királyság földi műsorszolgáltatók futnak át az éjszakát címlapokon, de kevés a jelentősége valószínűleg előtt ismert körül 05:00, és még akkor is csak egy konglomerátuma egyéni eredmények, részvétel és hozzáadott felületes spekuláció.
 • Lesz egy összesen 382 „mini-eredmények”, vagy számít, de azt a szintet, hogy az Egyesült Királyságban kijelölt át 11 regionális „zóna”, amelynek regionális számlálás tisztviselő fogja továbbítani a teljes eredmény az utolsó szám, zajlik Manchester Városháza.
 • Mint egy brit általános választások, Sunderland északkeleti Anglia valószínűleg az első, hogy „állapítsa” közöttire 01:30-02:00. Ennek hátrányos helyzetű és a depressziós ipari Munkaügyi erőd, ez valószínűleg így sejteni, hogyan UKIP ettek a látszólag pro-EU Labour szavazás.
 • Hasonlóképpen, Merthyr Tydfil Wales (02:30), és Barking és Dagenham (03:30), míg Nuneaton (03:00) adhat egy jobb képet, hogyan „Közel Anglia szavazott.
 • „Korai óra” – Választási Bizottság tisztviselői előre képesek lesznek, hogy egy nemzeti részvételi becslés „a hajnali órákban péntek”, legalább „több óra előtt a végeredményt.”
 • Referenciaként a nagyon várt skót függetlenségi népszavazás 2014 látta 84,6% részvételi arány.Ezzel szemben, a részvétel a öt brit általános választások volt: 66,1% (2015), 65% -os (2010), 61,4% (2005), 59,4% (2001) és 71,4% (1997).
 • A részvételi arány 60% alatt szólnak a győzelem „Hagyd, hiszen minden szakértő egyetért a bázis jobban motivált, hogy kapcsolja ki, és a szavazás. Valami megközelíti a 70% -ot, és a fenti, kedvezhet „Maradék”.
 • Az Egyesült Királyságban egyaránt osztott le a közepén a „Leave” vagy „Maradj”, és jól rétegzett földrajzi elhelyezkedés és az osztály a kérdésben, előfordulhat, hogy néhány vadul lengett és változó eredményeket önmagukban adnak két kampány oka ünnepelni, de végül a végén kioltják egymást, vagy csupán elhomályosítja világos áttekintést a végeredményt.
 • Általában, London, Skócia, Észak-Írország és Gibraltár erősen „A”, a hazai megyék és a Midlands vár gazdára, a keleti part erősen ‘Leave’ és számos korábbi munkáspárti zónákban az északi és Wales-ben (amely a múlt hónapban megválasztott hét UKIP tagjai a walesi) erősen bizonytalan.
 • A reggeli lesz a hivatalos „idő”, amely választási bizottság tisztviselői, hogy a végső eredményt.
 • A bejelentés a népszavazás eredménye kerül sor nem Londonban, de a Manchester, a város városháza. Nem pártvezetők várhatóan jelen Manchesterben.

Péntek késő reggel

Bár Downing Street, hogy szemérmes, elképzelhetetlen, hogy David Cameron nem fog nyilvános nyilatkozatot – valószínűleg a következő lépéseket Downing Street azt követően a skót népszavazás eredménye – körül délelőttre, vagy legalább egy órán belül, vagy ha a hivatalos eredményezheti, hogy ismert.

A közvélemény-nyak-és nyak, Cameron, George Osborne, és azok a spin orvosok, meg jöttek fel mind a győzelem és egy elveszíti beszéd, esetleg finomabb színátmenetek szerint szűk az eredmény.

A win látta Cameron állapítsa meg a probléma állandó, megbízást az újratárgyalás, hogy kell fogni, és további reformja keretében a brit soros elnökségét az Európa Tanács, a második felében a 2017.

Ezen túlmenően, Cameron szabadon átszervezés a kabinet, jutalmazva azokat, akik harcoltak vele hátra, hogy nagylelkű, akik kampányoltak udvariasan szabadság – és eldönti, hogy kivonat bosszú Boris Johnson. Sokan azt hiszik, Cameron tekintetében Johnson, mint aki személyesen elárulták küzdelem érdekében a saját konzervatív vezető kampányt.

A Brexit szavazás valószínűleg elsősorban már megzörgette a devizapiacokon, ami sterling süllyedni, és a FTSE100 hogy drámaian csökken. Ez kezd legalább két éven át tartó alapos tárgyalások az Egyesült Királyság kilépés feltételeit, újratárgyalása Egyesült Királyság kereskedelmi foglalkozik a világ többi részével, és esetleg túlnyomó nyomás mindkét Cameron és Osborne, hogy lemond, vagy legalábbis felvázolni egy ütemtervet a konzervatív pártvezetés verseny.

Az határozott idejű parlament törvényben 2011-től a következő ütemezett választás nem 2020-ig, de az egyik nevezhető nem szavazott bizalmat a kormánynak hívják, és egyszerű többség a 650 képviselők szavazni.

 • 10:30 péntek : A Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker, a Tanács elnöke Donald Tusk, a Parlament elnöke Martin Schulz és a holland miniszterelnök Mark Rutte (a holland van soros elnökségét a Tanács az EU) a tervek szerint találkoznak, hogy megvitassák a brit eredményt.

Várják megjegyzést és a reakció a legtöbb, ha nem az összes kormányfője a többi 27 tagállamban.Különösen fontos lesz a német kancellár Angela Merkel kancellár, a francia elnök, Francois Hollande, és talán a lengyel miniszterelnök, Beata Szydlo.

Végül, de nem utolsósorban, alatt Brüsszel újságírói szempontból: a sajtóközpont a Tanács kivételesen nyitva marad egész éjjel június 23-24-i. Az újságírók általában csipog onnan a #EUCO hashtag.

Brexit eredmények legújabb hírei, ide kattints!

brexit GettyImages-541929904

Brexit, Anglia, eredmény, nézd meg!

Brexit lesz valóban? Mi az eredmény?