in

Fekete Péntek Infó a leg

Hirdetés

 Fekete Péntek Infó

Van olyan dolog, amit Amerikában találtak ki, de nálunk nem honosodott meg? Egészen biztosak lehetünk, hogy a Fekete Péntek, vagyis Blackfriday hozzánk is betör és learatja a babérjait! Abban is biztosak lehetünk, hogy sok ezer vevő jól jár fekete pénteken, mint ahogy a kereskedők is áldani fogják a blackfriday pozitív jelentésű kitalálóját! Azok a kereskedők persze, akik részt vesznek ezen a napon az őrültnek tűnő leárazásokban! Akik meg kimaradnak, szívják a fogukat, csípős véleményt mondanak, kifogásokat keresnek, vagy legyintenek. És jó esetben jövőre rájönnek, hogy legjobb benne lenni abban, amit már mások máshol jól kitaláltak! Itt a Fekete Péntek nagy lehetősége! Milyen jó, hogy a blackfriday ilyen jól magyarosítható, és ahogy Amerikában, nálunk is erős érzelmi tartalommal töltött! Nem kell egy idegen szót honosítgatni, hanem mehet telibe a magyar! A Fekete Péntek Infó igyekszik minden Fekete Péntekkel kapcsolatos akcióról hírt adni, minden eseményről tudósítani!

A Fekete Péntekben az a legjobb, hogy ezt nem nekünk kell kitalálni és bevezetni, nekünk csak le kell utánozni és a legnagyobb befektetés is azonnal kamatozik!

Hirdetés

Írd meg nekünk, ha tervezel valami akciót és mi megjelentetjük, minden más eszközeinkkel hallatunk róla! Benne vagy a Fekete Pénteki nagy buliban?

epa03970814 Dominicans go shopping during the 'Black Friday' at a mall in Santo Domingo, Dominican Republic, 29 November 2013.  EPA/Orlando Barria
Benne vagy a fekete pénteki buliban?

Fekete péntek: a tények

Megőrült a világ – kamu videó