in

Nem hódít vidéken a Fekete Pénteki Akció?

Hirdetés

Fekete Pénteki Akció?

A 2014-es évben úgy tűnik a vidéket egyáltalán nem érdekelte a Fekete Pénteki akciózás! Érdekes, hogy általánosságban is elmondható, hogy csak a webáruházak haraptak rá a lehetőségre.

El kell ismerni, ez az amerikai „kereskedelmi találmány” Európában most kezdődik. Nálunk lassan hat éve úgy vagyunk, hogy a válságban vagyunk és az embereknek most nagyon kevés a pénze. Ezért aztán kivárunk, ha meg valakinek nagyon bejön valami, akkor „kullogunk” utána, hátha nekünk is bejön néhány morzsa. Lehetőleg mindenféle marketing és különösebb befektetés nélkül, mert itt nálunk mindenre van kifogás! A vállalkozások döntő többségében az a „hír” járja, hogy nálunk rövid távon nem fog meghonosodni a „fekete péntek” nevű árleszállítási őrületnap! Talán épp az őrületes nagyságú váratlan vásárlótömegtől tartanak? Pláne, alátámasztja ezt a hitet a tavalyi Extrém digital szerverének lefagyása. „Ha neki lefagyott, akkor mit ér majd a mi megosztott tárhelyen lévő weblapunk?”

Hirdetés

Valahol olvastam, hogy a kudarcok szakadékában van a kifogások völgye. Vajon miért gondolják a mai magyar vállalkozások, hogy mi itt élünk?

fekete pénteki akció
Nekünk viccesnek hat a kép, de a szereplők vérkomolyan gondolják! A kép Romániában készült, ahol minden évben megkétszereződik az vásárlás a Fekete pénteki akción.

Fekete Péntek Angliában

Fekete péntek: a tények