in

Valentin nap legszebb dala

Hirdetés

Boldog Valentin napot mindenkinek!


Valentin napra sms-ek:
Valentin napon mindenki szíve nagyobbra dagad és senki nem feledkezhet meg szerelméről. Küldj egy valentin napi sms-t, még akkor is ha örökké rohansz és semmire nincs időd, hiszen a mai modern világban egy valentin napi sms csak egy pillanat az életedből, aki viszont kapja örökké megőrzi szívében.
Azt a percet feledni nem tudom, mikor édes csókod égett ajkamon… karomba zártalak, arcom tűzben égett, éreztem, hogy szeretsz, s én szeretlek téged.
Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak. Csak egy óráig szeress, míg megsúgom, kívánlak. Szeress egy napig, míg csókolni tudlak. Szeress egy életen át, és én is mindig szeretni foglak.
Mosolygó kis arcod látni akarom, megfogni kis kezed, s téged ölelni nagyon. Testemben érezni szíved lüktetését, üde kicsi lelked vidám nevetését.
Micimackó szereti a mézet, mert édes. S ha én lennék Micimackó jobban szeretnélek téged mint a mézet.
Hiányzik a hangod, hiányzik a lényed, hiányzik egész tested, hiányzik tényleg! Bárcsak itt lennél s nem szenvednék már bárcsak azt mondanád itt várok rád.
Minden kincsem neked adnám, ha volna, de egyetlen kincsem Te vagy, és téged soha senkinek nem adnálak oda!
Mi az? Felforrósodik a levegő, kikapcsol az agy, dobogni kezd a szívem, eláll a lélegzet és akivel ez történik, sms-t küld néked.

forrás és további smsek: kattide

Hirdetés

Valentin napra http://img5.lapunk.hu/tarhely/kossuthsuli/kepeslap/116916.gif

döglött ló a pedagógus tüntetésen

Döglött ló a pedagógus tüntetésen a parlament előtt!

valentin napi pár forrás:

Valentin napi dalok